LUNCH MENU
€55

Voorgerecht & Hoofdgerecht
Extra Tussengerecht + Dagprijs


3 gangen lunch menu
€65

Voorgerecht, Hoofdgerecht & Dessert
Extra tussengerecht + Dagprijs

MENU VAN DE CHEF

Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef

5-gangen menu van de chef 105
Voorgerecht, tussengerecht, , hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen +55
bijpassende mocktails +45

*6-gangen menu van de chef 130
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 67
bijpassende mocktails +52

**7-gangen menu van de chef 140
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 78
bijpassende mocktails + 59


Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef

Bretoense sardienen in twee bereidingen

Groene kruiden – Granny Smith //  Gekonfijte tomaat – Zwarte olijf

**Tarbot – Grijze Noordzee garanelen – peulen

Witte asperge – Gerookte kip – Moerenaar oud – Dragon 

*Gelakt Brasvarspek – Gerookte paling – Groene linzen – Spitskool – Postelein

Lamszadel en lamsnek - Wortel - Zoete aardappel - Specerijen

Optioneel Wagyu A5 in plaats van Duif + 20  

Aardbei Gariguette – Pistache – Donkere chocolade  

Jasmijn – Yuzu – Yoghurt

Op vrijdag-avond serveren de uitgebreide menu van de chef in 7-gangen.


Kaas chariot in de plaats van het dessert – supplement € 12

Kaas chariot en dessert - supplement € 22


Wenst u vegetarisch te dineren of heeft u een bepaalde allergie? Dan vragen we u bij de reservatie dit te melden.

Indien allergieën of andere dieetwensen op voorhand niet gemeld worden, zal er een supplement worden aangerekend van € 20,-
Voor een afwezige gast wordt er € 20,- in rekening gebracht voor de gemaakte voorbereidingen.

Gedurende de maaltijd schenken wij San Pellegrino plat of bruisend water aan een forfaitair bedrag per persoon