Op vrijdag-avond en zaterdag-avond serveren wij enkel onze 4-gangen, 5-gangen of 6-gangen menu.
VOORGERECHTEN
Huisgerookte Schotse zalm - platte kaas - vlierbloesem
€ 31
Coquille - varkenswang - bloemkool
€ 39
Rundstartaar - Tsarskaya oester - soja - broccoli
€ 32
Zeetong - bloemkool - wei - postelein
€ 34
HOOFDGERECHTEN
Entrecôte - bordelaise - boschampignon - witloof
€ 48
Bouillabaisse - rouille - langoustine
€ 43
Kalfszwezerik - wortel - champignon - spinazie
€ 51
Rog - waterkers - wintergroenten - gerookt spek
€ 44
Fazant - schorseneren - boschampignon - aardappelkroket
€ 43
DESSERT
Kaas chariot
€ 16
Vanille ijs - warme chocoladesaus
€ 15
Flensje - kaneel - karamel - vanille
€ 15
Chocolade - earl grey - rode biet
€ 16
Yoghurt - rode vruchten - granola
€ 16
Pistache - verjus - appel
€ 16
Trio van desserts geselecteerd door de chef
€ 24
business - lunch menu
2 gangen menu € 70
Aperitief
Voorgerecht, hoofdgerecht
1 glas aangepaste wijn bij hoofdgerecht
koffie of thee
bruisend of niet-bruisend mineraalwater
markt menu
3 gangen menu € 46
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
4 GANGEN
Verrassingsmenu, samengesteld door de chef
€ 67
2 Voorgerecht, hoofdgerecht, 2 desserten
(Met aangepaste dranken + € 39)
5 GANGEN
Verrassingsmenu, samengesteld door de chef
€ 79
3 Voorgerecht, hoofdgerecht, 2 desserten
(Met aangepaste dranken + € 48)
6 GANGEN
Verrassingsmenu, samengesteld door de chef
€ 94
4 Voorgerecht, hoofdgerecht, 2 desserten
(Met aangepaste dranken + € 57)
Kaas chariot i.p.v. dessert – supplement
€ 9
Kaas chariot extra
€ 16
Wenst u vegetarisch of veganistisch te dineren of heeft u een bepaalde allergie voor een van de gebruikte ingrediënten? Dan vragen we u vriendelijk de chef op de hoogte te stellen van enige eetrestricties.
Indien er vooraf geen melding wordt gemaakt van een eventuele allergie, dieetwens of andere aanpassingen, kan dit aanleiding geven tot supplementaire kosten.
De chef voorziet graag iets voor de kinderen.