Op vrijdag-avond en zaterdag-avond serveren wij enkel onze 4-gangen, 5-gangen of 6-gangen menu.

VOORGERECHTEN

Huisgerookte Schotse zalm - platte kaas - vlierbloesem
€ 31

Zeebaars - geitenkaas - zuring - komkommer

€ 34

Inktvis - peulen - chorizo

€ 34

Gerookte paling - gelakt buikspek - knolselder - rode biet
€ 35

Bouillabaisse - rouille - langoustine

€ 36

Asperges uit Spitsbroek - bonito - peulen - mozarella

€ 25


HOOFDGERECHTEN

Entrecôte - kropsla- handgesneden frieten

€ 48

Rog - waterkers - wintergroenten - gerookt spek

€ 44

Kalfszwezerik - gegrilde groene asperges uit Spitsbroek - aardappelkroket

€ 48

Zeetong - artisjok - spinazie

€ 45

Tarbot - bloemkool - grijze garnalen

€ 49

Lam - couscous - jonge wortel - specerijen
€ 43


DESSERT

Kaas chariot

€ 16

Vanille ijs - warme chocoladesaus

€ 15

 

Chocolade - pinda - gezouten karamel - vanille

€ 16

Yoghurt - rode vruchten - granola

€ 16

Pistache - verjus - appel

€ 16

 

Trio van desserts geselecteerd door de chef

€ 24


business - lunch menu  

2 gangen menu € 70

Aperitief
Voorgerecht, hoofdgerecht
1 glas aangepaste wijn bij hoofdgerecht
koffie of thee
bruisend of niet-bruisend mineraalwater



markt menu

3 gangen menu € 46
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert


 4 GANGEN

Verrassingsmenu, samengesteld door de chef

€ 67

2 Voorgerecht, hoofdgerecht, 2 desserten

(Met aangepaste dranken + € 39)

 


 5 GANGEN

Verrassingsmenu, samengesteld door de chef
€ 79
3 Voorgerecht, hoofdgerecht, 2 desserten

(Met aangepaste dranken + € 48)


 6 GANGEN

Verrassingsmenu, samengesteld door de chef
€ 94
4 Voorgerecht, hoofdgerecht, 2 desserten

(Met aangepaste dranken + € 57)


Kaas chariot i.p.v. dessert – supplement

€ 9

Kaas chariot extra

   € 16


Wenst u vegetarisch of veganistisch te dineren of heeft u een bepaalde allergie voor een van de gebruikte ingrediënten? Dan vragen we u vriendelijk de chef op de hoogte te stellen van enige eetrestricties.

Indien er vooraf geen melding wordt gemaakt van een eventuele allergie, dieetwens of andere aanpassingen, kan dit aanleiding geven tot supplementaire kosten.

De chef voorziet graag iets voor de kinderen.