LUNCH MENU
€55
Voorgerecht & Hoofdgerecht
Extra Tussengerecht + Dagprijs
3 gangen lunch menu
€65
Voorgerecht, Hoofdgerecht & Dessert
Extra tussengerecht + Dagprijs
MENU VAN DE CHEF
Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef
5-gangen menu van de chef 110
Voorgerecht, tussengerecht, , hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen +55
bijpassende mocktails +45
*6-gangen menu van de chef 135
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 67
bijpassende mocktails +52
**7-gangen menu van de chef 150
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 78
bijpassende mocktails + 59
Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef
Ceviche
tomatenvariëteit uit eigen moestuin – Oost-Indische kers
Bouillabaisse
kabeljauw – Schotse zalm – kokkels – grijze garnalen
Zeekat *
gamba – peulen – chorizo – zwarte look
Langoustine **
pulled porc – courgettes
Zomerree
millefeuille van aardappel – knolselder – chinese kool – Rochefort trappist
Optioneel: Wagyu A5 in plaats van ree (+ €20)
Flensjes
kaneel – chocolade Guanaja 70% – gezouten karamel
Rode vruchten
mascarpone – rabarber – zuring
Op vrijdag-avond serveren de uitgebreide menu van de chef in 7-gangen.
Kaas chariot in de plaats van het dessert – supplement € 12
Kaas chariot en dessert - supplement € 22
Wenst u vegetarisch te dineren of heeft u een bepaalde allergie? Dan vragen we u bij de reservatie dit te melden.
Indien allergieën of andere dieetwensen op voorhand niet gemeld worden, zal er een supplement worden aangerekend van € 20,-
Voor een afwezige gast wordt er € 20,- in rekening gebracht voor de gemaakte voorbereidingen.
Gedurende de maaltijd schenken wij San Pellegrino plat of bruisend water aan een forfaitair bedrag per persoon