LUNCH MENU 
€55
Voorgerecht & Hoofdgerecht 
Extra Tussengerecht +  Dagprijs 
 3 gangen lunch menu 
€65
Voorgerecht, Hoofdgerecht & Dessert 
Extra tussengerecht + Dagprijs
MENU VAN DE CHEF
Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef
5-gangen menu van de chef  110
Voorgerecht, tussengerecht, , hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen +55
bijpassende mocktails +45
*6-gangen menu van de chef  135
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 67
bijpassende mocktails +52
**7-gangen menu van de chef  150
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 78
bijpassende mocktails + 59
Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef 
Hamachi 
komkommer - Granny smith - zuring - ajo blanco
Bouillabaisse *
kabeljauw – Schotse zalm – kokkels – grijze garnalen
Langoustine **
pulled pork – wortel 
Kalfsnek & kalfstong
ui – kervelwortel – beukenzwam - mosterdzaad 
gerookte kalfstong – tartaar
supplement: herfsttruffel (+€ 15)
Hert 
millefeuille van aardappel – knolselder – chinese kool – Rochefort trappist
Optioneel: Wagyu A5 in plaats van ree (+ €20)
Flensjes 
kaneel – chocolade Guanaja 70% – gezouten karamel
Rode vruchten 
mascarpone – rabarber – zuring
Op vrijdag-avond serveren de uitgebreide menu van de chef in 7-gangen.
Kaas chariot in de plaats van het dessert – supplement € 12
Kaas chariot en dessert - supplement € 22
Wenst u vegetarisch te dineren of heeft u een bepaalde allergie? Dan vragen we u bij de reservatie dit te melden.
Indien allergieën of andere dieetwensen op voorhand niet gemeld worden, zal er een supplement worden aangerekend van € 20,- 
Voor een afwezige gast wordt er € 20,- in rekening gebracht voor de gemaakte voorbereidingen.
Gedurende de maaltijd schenken wij San Pellegrino plat of bruisend water aan een forfaitair bedrag per persoon