LUNCH MENU
€55
Voorgerecht & Hoofdgerecht
Extra Tussengerecht + Dagprijs
3 gangen lunch menu
€65
Voorgerecht, Hoofdgerecht & Dessert
Extra tussengerecht + Dagprijs
MENU VAN DE CHEF
Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef
5-gangen menu van de chef 105
Voorgerecht, tussengerecht, , hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen +55
bijpassende mocktails +45
*6-gangen menu van de chef 130
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 67
bijpassende mocktails +52
**7-gangen menu van de chef 140
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 78
bijpassende mocktails + 59
Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef
Bretoense sardienen in twee bereidingen
Groene kruiden – Granny Smith // Gekonfijte tomaat – Zwarte olijf
**Tarbot – Grijze Noordzee garanelen – peulen
Witte asperge – Gerookte kip – Moerenaar oud – Dragon
*Gelakt Brasvarspek – Gerookte paling – Groene linzen – Spitskool – Postelein
Lamszadel en lamsnek - Wortel - Zoete aardappel - Specerijen
Optioneel Wagyu A5 in plaats van Duif + 20
Aardbei Gariguette – Pistache – Donkere chocolade
Jasmijn – Yuzu – Yoghurt
Op vrijdag-avond serveren de uitgebreide menu van de chef in 7-gangen.
Kaas chariot in de plaats van het dessert – supplement € 12
Kaas chariot en dessert - supplement € 22
Wenst u vegetarisch te dineren of heeft u een bepaalde allergie? Dan vragen we u bij de reservatie dit te melden.
Indien allergieën of andere dieetwensen op voorhand niet gemeld worden, zal er een supplement worden aangerekend van € 20,-
Voor een afwezige gast wordt er € 20,- in rekening gebracht voor de gemaakte voorbereidingen.
Gedurende de maaltijd schenken wij San Pellegrino plat of bruisend water aan een forfaitair bedrag per persoon