LUNCH MENU
€55

Voorgerecht & Hoofdgerecht
Extra Tussengerecht + Dagprijs


3 gangen lunch menu
€65

Voorgerecht, Hoofdgerecht & Dessert
Extra tussengerecht + Dagprijs

MENU VAN DE CHEF

Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef

5-gangen menu van de chef 110
Voorgerecht, tussengerecht, , hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen +55
bijpassende mocktails +45

*6-gangen menu van de chef 135
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 67
bijpassende mocktails +52

**7-gangen menu van de chef 150
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 78
bijpassende mocktails + 59


Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef

Ceviche 
tomatenvariëteit uit eigen moestuin – Oost-Indische kers

Bouillabaisse 
kabeljauw – Schotse zalm – kokkels – grijze garnalen

Zeekat *
gamba – peulen – chorizo – zwarte look

Langoustine **
pulled porc – courgettes

Zomerree
millefeuille van aardappel – knolselder – chinese kool – Rochefort trappist
Optioneel: Wagyu A5 in plaats van ree (+ €20)

Flensjes 
kaneel – chocolade Guanaja 70% – gezouten karamel

Rode vruchten 
mascarpone – rabarber – zuring

Op vrijdag-avond serveren de uitgebreide menu van de chef in 7-gangen.


Kaas chariot in de plaats van het dessert – supplement € 12

Kaas chariot en dessert - supplement € 22


Wenst u vegetarisch te dineren of heeft u een bepaalde allergie? Dan vragen we u bij de reservatie dit te melden.

Indien allergieën of andere dieetwensen op voorhand niet gemeld worden, zal er een supplement worden aangerekend van € 20,-
Voor een afwezige gast wordt er € 20,- in rekening gebracht voor de gemaakte voorbereidingen.

Gedurende de maaltijd schenken wij San Pellegrino plat of bruisend water aan een forfaitair bedrag per persoon