LUNCH MENU
€55
Voorgerecht & Hoofdgerecht
Extra Tussengerecht + Dagprijs
3 gangen lunch menu
€65
Voorgerecht, Hoofdgerecht & Dessert
Extra tussengerecht + Dagprijs
MENU VAN DE CHEF
Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef
5-gangen menu van de chef 110
Voorgerecht, tussengerecht, , hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen +55
bijpassende mocktails +45
*6-gangen menu van de chef 135
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 67
bijpassende mocktails +52
**7-gangen menu van de chef 150
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 78
bijpassende mocktails + 59
Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef
Hamachi
komkommer – Granny smith – ajo blanco
Coquille *
gerookte forel – schorseneer – spinazie
Langoustine **
pulled pork – wortel
Kalfsnek & kalfstong
ui – kervelwortel – beukenzwam – mosterdzaad
gerookte kalfstong – tartaar
Hazenrug
witloof – aardpeer – gelakte aardappel – hazelnoot – fine champagne
Optioneel: Wagyu A5 in plaats van haas (+ €20)
Flensjes
kaneel – chocolade Guanaja 70% – gezouten karamel
Clementine
witte chocolade – clementine – pompelmoes – granité
Op vrijdag-avond serveren de uitgebreide menu van de chef in 7-gangen.
Kaas chariot in de plaats van het dessert – supplement € 12
Kaas chariot en dessert - supplement € 22
Wenst u vegetarisch te dineren of heeft u een bepaalde allergie? Dan vragen we u bij de reservatie dit te melden.
Indien allergieën of andere dieetwensen op voorhand niet gemeld worden, zal er een supplement worden aangerekend van € 20,-
Voor een afwezige gast wordt er € 20,- in rekening gebracht voor de gemaakte voorbereidingen.
Gedurende de maaltijd schenken wij San Pellegrino plat of bruisend water aan een forfaitair bedrag per persoon