IMG_1271.jpeg

DE ULTIEME LOCATIE VOOR AL UW EVENTS

Naast Restaurant Jerom vindt u eventruimte Jaak terug. Deze grote eventruimte kan voor verschillende doelen gebruikt worden. Lunchvergaderingen, walking diner, diner voor groepen +30 personen, productvoorstelling, babyborrel, receptie,…

Restaurant Jerom en de naastgelegen zalen zijn uitermate geschikt voor al uw events. Dankzij de modulaire opbouw van de locatie kunnen verschillende opstellingen worden voorgesteld om uw event net die intimiteit of grootsheid te geven waar u naar op zoek bent. Samen met de chef en zijn team kan elk event van A tot Z in alle details worden uitgewerkt. Wij helpen u graag verder met het uitwerken van ieder evenement op maat.

Eventruimte Jaak maakt de verbinding naar de kunstgalerij en expositieruimte ‘Jean Gallery’. Deze multifunctionele ruimte is moduleerbaar voor al uw exposities, recepties, meetings of een bedrijfsdrink. Door zijn flexibele ruimtes, is Jean Gallery de perfecte locatie voor uw event. Of het nu gaat om een board room meeting, een tentoonstelling of een privé-event. We bekijken graag de mogelijkheid van Jean Gallery binnen uw concept. 

U bent op zoek naar een unieke locatie voor uw event, waar een hoogstaande keuken hand in hand gaat met een absolute topservice, dan is Jerom de plek waar uw event tot zijn recht komt. Of het nu de grote zaal is, het intieme in de zon gelegen dakterras of een kleinere vergaderruimte, bij Jerom werken we uw event op maat uit. Gebruik de onderstaande link om uw event toe te lichten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw event te concretiseren. Vermeld in je beschrijving zeker de datum van het event en het aantal genodigden. Graag tot snel.