OVER CHEF FILIP DE PAUW



Afkomstig uit het Oost-Vlaamse gehucht Kleit, werd De Pauw als jongste telg geboren in een gezin met vijf zonen. Hoewel zijn familie al jarenlang actief was binnen de sector van de tuinaanleg en het kweken van bomen, wist Filip al op vroege leeftijd dat hij niet in zijn vaders voetsporen zou treden. De keuken, daar lagen zijn ambities. 

Gedreven door zijn eigenzinnigheid en passie voor het koken trok hij naar hotelschool Spermalie. Na een doorgedreven opleiding kwam De Pauw terecht in de keukens van enkele grote Belgische leermeesters. Doorheen zijn carrière schaaft Filip zijn vakmanschap bij en stoomde hij zichzelf klaar om zijn droom te kunnen realiseren: zijn ambitie, passie en kunnen te tonen in een eigen restaurant. 

Bij Jerom brengt Filip De Pauw een keuken gekenmerkt door eigenzinnigheid, durf en creativiteit. Zijn kijk op wat goed eten is kan op zijn minst verfrissend genoemd worden en dat zonder het respect voor de traditie te verliezen. Jerom is de smeltkroes en het verlengde van Filip zelf. 

Bij Jerom geniet je van een uitstekende keuken in een aangenaam kader. U kiest zelf of u graag luncht of dineert in ons industrieel pand, wil u liever genieten van de zon? Bij Restaurant Jerom hebben we een knap en discreet dakterras ter beschikking, zo geniet u van onze heerlijke keuken, in een aangenaam en zonnig kader.