LUNCH MENU
€50

Voorgerecht & Hoofdgerecht
Extra Tussengerecht + Dagprijs


3 gangen lunch menu
€60

Voorgerecht, Hoofdgerecht & Dessert
Extra tussengerecht + Dagprijs

MENU VAN DE CHEF

Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef

5-gangen menu van de chef 100
Voorgerecht, tussengerecht, , hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen +51
bijpassende mocktails +45

*6-gangen menu van de chef 120
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 63
bijpassende mocktails +52

**7-gangen menu van de chef 135
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 74
bijpassende mocktails + 59


Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef

Makreel – Kokkels – Kokos – Avocado  

Kalf – Asperges uit Spitsbroek – Zilte groenten  

*Zeetong – Handgepelde grijze Noordzeegarnalen – Savooikool – Zwartpootkip

**Tartaar van Wagyu A5 – Wijngaardslakken – Morilles – Kropsla  

Eend uit Challans – granen – pompoen – knolselderij – gerookte, gelakte bout

Guanaja chocolade – Magic star appel – hazelnoot – karamel – pastinaak

Mandarijn – Gin – Witte chocolade – Crème d’Isigny

Op vrijdag-avond serveren de uitgebreide menu van de chef in 7-gangen.


Kaas chariot in de plaats van het dessert – supplement € 12

Kaas chariot en dessert - supplement € 22


Wenst u vegetarisch of veganistisch te dineren of heeft u een bepaalde allergie? Dan vragen we u bij de reservatie dit te melden.

Indien allergieën of andere dieetwensen op voorhand niet gemeld worden, zal er een supplement worden aangerekend van € 20,-
Voor een afwezige gast wordt er € 20,- in rekening gebracht voor de gemaakte voorbereidingen.

Gedurende de maaltijd schenken wij San Pellegrino plat of bruisend water aan een forfaitair bedrag per persoon