LUNCH MENU
€50
Voorgerecht & Hoofdgerecht
Extra Tussengerecht + Dagprijs
3 gangen lunch menu
€60
Voorgerecht, Hoofdgerecht & Dessert
Extra tussengerecht + Dagprijs
MENU VAN DE CHEF
Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef
5-gangen menu van de chef 100
Voorgerecht, tussengerecht, , hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen +51
bijpassende mocktails +45
*6-gangen menu van de chef 120
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 63
bijpassende mocktails +52
**7-gangen menu van de chef 135
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 74
bijpassende mocktails + 59
Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef
Makreel – Kokkels – Kokos – Avocado
Kalf – Asperges uit Spitsbroek – Zilte groenten
*Zeetong – Handgepelde grijze Noordzeegarnalen – Savooikool – Zwartpootkip
**Tartaar van Wagyu A5 – Wijngaardslakken – Morilles – Kropsla
Eend uit Challans – granen – pompoen – knolselderij – gerookte, gelakte bout
Guanaja chocolade – Magic star appel – hazelnoot – karamel – pastinaak
Mandarijn – Gin – Witte chocolade – Crème d’Isigny
Op vrijdag-avond serveren de uitgebreide menu van de chef in 7-gangen.
Kaas chariot in de plaats van het dessert – supplement € 12
Kaas chariot en dessert - supplement € 22
Wenst u vegetarisch of veganistisch te dineren of heeft u een bepaalde allergie? Dan vragen we u bij de reservatie dit te melden.
Indien allergieën of andere dieetwensen op voorhand niet gemeld worden, zal er een supplement worden aangerekend van € 20,-
Voor een afwezige gast wordt er € 20,- in rekening gebracht voor de gemaakte voorbereidingen.
Gedurende de maaltijd schenken wij San Pellegrino plat of bruisend water aan een forfaitair bedrag per persoon